Pushmonkey

Friss topikok

Archívum

Indulááás!

2012.10.15. 09:30 -creeper-

Hohóóó! Creeper vagyok, kecskeméti fazon. Úgy döntöttem, ezentúl egy oldalon gyűjtöm az összes agymenésemet, amit szerteszéjjel szórnék a zinternet közeli és távoli zugaiba és amelyek talán Téged is érdekelhetnek, Kedves Jóbarát, Cimbi, Távoli Ismerős, Érdeklődő Idegen, Fikázó Farfejű, esetleg Szextárgy.

Terveim szerint filmes és zenei élményekről, ezeket érintő hírekről, újdonságokról olvashatsz majd ezen hasábokon, de ha van rá igény, akár gasztronómiai tippek és egyéb kötetlen témák is előkerülhetnek. Meglátjuk, érzékeljük, alakítjuk.

Blogom címét egy mára sajnálatos módon feloszlott austini rockcsapat, a Pushmonkey emlékének ajánlom, akiknek sokkal nagyobb karriert kellett volna befutniuk, mint ahogy az összejött. Kicsit indierock, kicsit metal, kicsit olykor trombitás, kicsit kitérdekel. Egyik legerőteljesebb dalukkal, a Motherrel köszöntök minden Kedves Látogatót, akiket arra buzdítok, bátran zizzenjen alább, ha közlendője van. Addig is zúzzunk ezerrel!

A bejegyzés trackback címe:

https://pushmonkey.blog.hu/api/trackback/id/tr194849159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása